lördag 24 december 2011

IN THE ORANGE COLORED SKY

Pälskrage Sisters/Stickad tröja Vintage/ Kjol (Klänning) HM/ Tights HM/

CHRISTMAS IS HERE

GOD JUL ALLIHOPA! För klockan är ju faktiskt efter 00:00....
Varje år sen jag var liten har jag och min kusin alltid suttit uppe till klockan slog 00:00 och skrek av glädje av att det var julafton! Däremot så kämpade man sig mer då, för att hålla ögonen öppna det vill säga... haha

Det var goda tider! Nu måste jag konkurrera med kusinens pojkvän, buhu :( That bastard.
Nej men det är faktiskt kul att David är med! Han har ju aldrig firat en riktig svensk julafton så det ska bli kul att se honom imorgon (gissar på att han springer runt och tjuter av glädje som ett litet barn).

Nu ska jag sova, vi ses imorgon (idag I mean). Puss!



Lite bilder på Michelle & Sessan från innan idag! Visst är dom söta?

fredag 23 december 2011

OUCH THAT HURT

Hello! Idag har jag städat, satt ut min fina världskarta (röda; har jag varit, gröna; vill jag till, blåa; har jag varit men vill dit igen, gul; här bor jag!) och gjort färdigt den hemliga julklappen! Kan tyvärr inte visa den förrän imorgon, men lovar att ni får se den då! Nu ska jag gå och duscha för sen ikväll kommer släkten, och innan det ska vi iväg på middag hos grannarna! ;) Dock ska jag vaxa benen först.... (förbereder mig inför Florida)
Aj.


torsdag 22 december 2011

I DREAMED OF CHRISTMAS

Julavslutning





COOKIE IN A JAR

Vilken knasig dag! (IFALL NI INTE PALLAR ATT LÄSA I DETALJ HUR MIN DAG HAR GÅTT TILL KAN NI LIKA GÄRNA SLUTA LÄSA HÄR! puusss)
Dagen började väldigt skönt, fick sovmorgon för att jag skulle till tandläkaren, men när jag väl kom till skolan så hade jag typ bara en lektion... Första lektionen spelade vi spel på, och fick sluta jättetidigt... sen hade vi en håltimma, helt okej. Men nästa lektion varade typ i 10 min? och den sista var inställd.. Man bara jaha... lönt!
Så jag bestämde hur som helst för att gå in till stationen med Bella. Skyndade mig riktigt mycket men hur som helst så hann jag inte riktigt hela vägen... så liftade (DON'T DO THIS AT HOME!), och kom precis i tid till när tåget skulle gå! Den snälla mannen som jag hade liftat med skulle dit jag skulle men jag tänkte att nu kunde jag lika gärna ta tåget ju! (Var kanske bäst ändå, hehe...)
När jag väl kommer ut och har gått iväg upptäcker jag att tåget är försenat 20 min, ÅÅH. Då hade jag ju hunnit att gå ändå? Jaja, så köpte en kaka på stationen (favvoo!!!) och tänkte att livet kändes rätt bra ändå, fick ju min kaka liksom??? Då upptäcker jag att jag inte kan äta kakan typ (åt självklart upp den ändå) för att det gör så grymt jävla ont i mina tänder buhu :(
och som om inte det var grymt nog börjar siffrorna på förseningen bara att öka. Tåget som ursprungligen skulle ha gått 15:37 kommer att avgå 16:01...16:11...16:21... Så när jag hade suttit där i sisådär 45 min ändras den igen!!! till 17:21.... -_-
WTF?
Jaja, så pappa fick komma och hämta mig och här hemma har jag bara suttit och deppat :(
PUSS ÄNDÅ.

Det underbara ögonblicket innan jag insåg att det var alldeles för smärtsamt... :(

onsdag 21 december 2011

ROLLING STONES

Kavaj Capuccini/ Rolling Stones T-shirt Carlings/ Pennkjol GinaTricot/ Strumpor Monki
 Är inte musen i bakrunden fin?????

tisdag 20 december 2011

THANK YOU

Förra fredagen så hade vi en insamling till Musikhjälpen i skolan, där gjorde även musikaltreorna en liten teater föreställning för oss! Den var verkligen jätte fin och dom var väldigt realistiska. I föreställningen tog dom upp just en liten sak som kan glädja någon annan så mycket.
"Hej"
Eller ett "Hur mår du?" kan glädja en annan person så mycket. Tänk själv hur glad och varm man kan bli innuti när någon just hälsar på en! Eller visar att dom bryr sig. Så tänk på det nästa gång du ser någon som verkar ha en dålig dag! Ett "hej" räcker gott och väl :)

Med det vill jag också passa på att tacka er, mina fina läsare! För det är ni verkligen, ni är fina!
Blir så himla glad varje gång jag hör någon nämna att "Ja jag såg det i din blogg!" eller "Gud vad fin den bilden eller... var, läste om det i din blogg!".
Klart att jag blir glad! Även om det kanske inte verkar som värsta grejen är så blir man ju glad när man märker att folk bryr sig om en c:

Så jag vill säga tack till alla söta er!



You guys rock!

DREAM MAN

Jaha nu är det bara en dag kvar i skolan i princip då! Härligt :D

Idag gjorde jag kvällsmat själv (hehe stolt)! Jag vet, jag vet, "svårt" tänker ni men jag suger verkligen på att laga mat :( Haha, måste nog skaffa mig en man som kan laga mat.
Jag har ju alltid varit van vid att det är männen i min släkt som som lagar mat, så har väl blivit lite lat ;)

Men det gör väl ingenting egentligen? Finns inget sexigare än en man som kan laga mat! *SMICKER*
...och en kille som kan spela gitarr...
Hmm och så ska han helst ha skäggstubb med! ;)

Lite som Ryan Gosling eller Ashton Kutcher? ;)


 Älskar Ashton i den nya säsongen av 2 and a half men, så jävla skön!
Mums...

måndag 19 december 2011

SLEEP TIGHT

Tjena boys and girls. Hur mår ni? Jag mår rätt bra faktiskt, 
fick C på svenskan som jag slet så grovt med att få ihop igår (det sista alltså!), så jag är tacksam! 
Trodde faktiskt inte jag skulle få så bra :(
Just nu har jag kollat på en Indiana Jones film och ritat på den hemliga julklappen + att jag har kränkt i mig sjukt många choklad praliner. Hehe, kan inte hjälpa det, dom är så sjukt goda :(
Borde egentligen sätta mig och finslipa historia uppgiften vi har tills på onsdag, men känner hellre för att sova just nu.. Jaja, jag tror både ni och jag vet hur det här kommer att sluta! GODNATT! :-*
Färgade förresten om håret imorse, resultatet ser ni på bilden! Plötsligt blev mitt hår mycket livligare och chicare! ;)

söndag 18 december 2011

BABY I'M A FOOL

Sista veckan kvar nu, TAGGA JULEN!


OUTSIDE MY WINDOW IT'S SNOWING

Julens första snö är här! Jag kan knappast säga att jag har längtat efter den men nu när den väl är här känns det faktiskt rätt så mysigt c:

Nu ska jag gå en promenad med hundarna, sen skriva lite svenska, sen färga håret, sen packa lite, och sen göra färdigt den hemliga julklappen (den behöver inte nödvändigtvis bli färdig).
Och fan förbanna mig om jag inte gör detta idag. Nu måste jag sätta fart! Puss!




SOMETIMES IT'S BETTER TO LIE

Kavaj HM/ T-Shirt eko, Granit/ Jeans Levis/ 

HYSTERIA

Idag åkte jag oväntat ner till Malmö för att gå på bio med min fina Emma, super mysigt!
Vi tog en hamburgare, sen såg vi på Hysteria, och efter det tog vi en varmchoklad på Espresso House!
Filmen handlade om "sjukdomen" Hysteria som i princip alla kvinnor drabbades av på 1880 talet. Hysteria behandlades med massage på det kvinnliga könsorganet som resulterade i en orgasm.
HAHAH, asså seriöst. Det måste funkat ganska bra ändå att vara singel kvinna på 1800 talet!
Det var ju bara att gå till doktorn så fort man kände sig ensam! ;)

Nej men filmen var faktiskt riktigt rolig, och ja, inte visste jag hur världens första vibrator såg ut förrän idag! Varje dag lär man sig något nytt...