lördag 17 mars 2012

MALMÖ

Tog tåget ner till Malmö imorse! Just nu sitter jag i lägenheten men ska strax dra ut och söka sommarjobb! Efter det blir det fika med Macan och sen ska jag gå på symässan hade jag tänkt mig! :)

Det var så himla fail imorse för dumma jag glömde ju nyckeln haha, men min kära kusin hade tack och lov en extra... suck! Hade inte varit så roligt att få åka hem igen för att hämta nyckel! ;)

Såhär ser jag ut idag!

fredag 16 mars 2012

TOO MANY DAYS

Vet inte riktigt vad jag känner för den här dagen. Rörigt kanske. Jo, rörigt. Känner mig också rätt tråkig som sitter hemma en fredagkväll haha..

Hade ju egentligen tänkt att lägga upp bilder från fotograferingen förra helgen idag. Tyvärr har jag inte fått bilderna än! Malin har i alla fall planerat upp hela min sommar nu haha, fotograferingar på stranden vid solnedgången. Åh, längtar. Är riktigt taggad för nästa vecka med hihi :D
Ska bli så sjukt kul! Dessutom har jag börjat gilla tanken med att färga håret igen! ;)

Jag tycker att alla vi som sitter hemma som jag en fredagskväll (forever alone...) behöver en bild på en riktig hotting just nu. Voila! 

torsdag 15 mars 2012

GOODNIGHT LOVERS



LAWS OF INSPIRATION

Har inte så mycket att komma med idag eftersom jag inte har haft något annat för mig än att plugga dom senaste dagarna, men, kör på lite inspo pics för att komma igång!

Just nu inspireras jag av spets, jeans, nitar, grunge, trash, transparent, naket, pasteller och Audrey Tautou. (Varning för bildbomb)

måndag 12 mars 2012

LATE AS USUAL

Tjoo. Är arg, besviken och irriterad på mig själv. Kommer inte att blogga alls nu tills på torsdag. Detta pga att jag fortfarande inte fått igång historia uppsatsen. Den ska vara inne på onsdag...
Japp, sent ute som vanligt och historia är inte precis det ämne som jag har lättast för. Det är lika bra att gå och lägga sig i tid och ge gärnet imorgon istället. See ya!


Här kommer en sneak peak från fotograferingen i Söndags! Malins hemsida hittar du HÄR!

BEHIND THE SCENES

Photoshoot with Malin Kyttä today! :)
Her page ––––> HERE!







Inte undra på att Malin får träningsverk på de mest underliga ställena!
Jobba och träna på samma gång!

söndag 11 mars 2012

SUNDAY OH SUNDAY

Söndagar, så himla sköna men samtidigt så hemska.
Dagen har i alla fall än så länge varit riktigt härlig. Åt världens godaste frukost imorse + en morgonpromenad! Efter det fixade jag mig och Malin kom hit. Blev en massa fotande och fick även en hel del tips! :)
Nu någon gång ska jag dra in till Båstad för att äta på Centercourt med min kära familj och sen borde jag verkligen börja med min historia uppsats... Åh, hatar uppsatser.


BORN TO DIE


Leather jacket Carlings/ Shirt GHS/ Pants Monki/ Belt Second Hand/ Bag from Kap Verde/ Sunglasses HM/ Shoes Rönnes Skor, Väla centrum (visar bättre bilder imorgon!!)/

ONE STEP CLOSER

Hej finisar! Hur är det med er? :)
Jag har haft en väldigt chill dag ändå. Började dagen med att övningsköra hela vägen till Väla (den gamla vägen...) vilket var ganska jobbigt! Man blir väldigt trött i ögonen haha...
Hittade i alla fall ett par skor, precis sådana som jag har letat efter (!) på 70% rea! Soft. ;)
Hittade också ett runda par 70:tals glasögon för 10:- inne på HM. Also nice.
Sist men inte minst "köpte" jag även ett sånt här... hmm, vad heter det? En sådan platta man kan sätta fast sitt papper på när man är ute och ritar i naturen! :) Nu är det nämligen så att jag har fått tips om denna underbara appen Wrapp, som man kan ge bort presentkort från, GRATIS! Yes, you heard right.
Allt man behöver göra är att koppla ihop appen med facebook, sen finns det alltså vissa presentkort man kan välja att ge bort till sina andra vänner som har Wrapp! Det är visserligen inte en stor summa pengar, men hallå!! Jag gick därför in på Granit idag (för jag var ju tvungen att testa så att den verkligen funkade) och hämtade ut denna för inte ett endaste öre! Känns nästan som bedrägeri haha...
Jaja, skitbra är den i alla fall! ;)

...tillbaks till dagen! :) Efter att jag hade varit på Väla stack jag hem till Emma och lagade mat och kollade på Charlie St. Claud med Zac Efron. Måste bara säga att jag har i princip hatat honom ända sen han blev känd. Han är en sån barnrumpa, eller hur man nu ska uttrycka sig? Men allvarligt, jag tycker faktiskt att man börjar se en förvandling till en man här haha. Med lite skägg och bort med den där löjliga snedbenan ser han ju faktiskt rätt okej ut. Dock har jag fortfarande väldigt svårt att se föredetta barnkändisar helt plötsligt börjar spela "vuxna" skådisar... It gives me the chills...


 Tadaaaaa! Vilka mästerkockar hahaha...

 Till efterrätt blev det smarrig vanilj pannacotta... :)