torsdag 7 juni 2012

DUNKERS, 7 JUNI 2012

Har haft en riktigt skön dag ändå! Klippt håret (bara topparna, don't worry haha...), varit på Dunkers i Helsingborg med alla textilare, ritat hästar på huvudet, lekt, haft skojigt och sen bara haft det allmänt skönt. I morgon blir det först skolavslutning och heja för treorna som tar studenten, sen tar man tåget ner till Malmö för att gå på kusinens student!
SEN ÄR DET SOMMARLOOOOOV!


onsdag 6 juni 2012

EGOBOOST

Jag måste bara säga det att jag är så jäkla stolt över mina plagg som jag har sytt ändå! Jag kunde knappt trä en symaskin när jag började på Apelryd. Helt sjukt! Dessutom så har jag upptäckt hur fantastiskt roligt det är att sy dessutom. Har till och med fortsatt att virka klart mina shorts som jag började med i 9:an?! Haha. Japp, det var allt för mig. 

LES FLEURS


Efter modevisningarna förra veckan blev jag överöst med två enormt vackra buketter, tack!

tisdag 5 juni 2012

THE BEST PLACE FOR YOU IS RIGHT HERE NEXT TO ME

 Jeansjacka Lee Jc/ Skjorta Weekday Vintage/ Kashmirtröja Soft Goat/ Jeans JC/ Loafers Jeffrey Campbell/ Väska HM One Edition/ Klocka Omega/ Halsband Non Violence by Carl Fredrik Reuterswärd/

söndag 3 juni 2012

ONE OF THOSE MORNINGS

Ja, kan inte säga mycket mer än att jag är helt slut efter 2 sjukt stressiga veckor. Men nu är det äntligen över! *Puuuh*
Tänk ändå att det faktiskt är sommarlov snart (bara en vecka kvar för mig, WIIIEE). Sen blir det Malmö, Barcelona, Biarritz och massvis med kul! Åhh.

Vad känns bättre än att börja dagen med en stor "fet" frukost efter en lååång skön sovmorgon, huh?

MADE BY PEAH

Här så får ni ÄNTLIGEN se slutresultatet av alla mina ingångar till Apokalyps 2012, som jag har jobbat med under mitt första bästa år på Apelrydskolan! SJUKT NÖJD!


Photos by: Viktorija MeimerMondt

APOKALYPS 2012