lördag 4 augusti 2012

LAST NIGHT


MY LITTLE "SMART BAG"


Kom på att jag har glömt att visa upp mina fina lilla magväska som jag köpte i Barcelona! Måste ju visa den då jag faktiskt använder den väldigt flitigt. Jätte praktisk + skitsnygg. Tummen upp!

YESTERDAY ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY

Är sjukt trött idag. Är fortfarande jet-lagged (car-lagged???) efter resan tror jag. Om det nu går haha. Annars är det väl bara tonåren som tar sin plats kanske ;)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, är inte sol-väder precis... kanske sticker in till Biscarrosse Plage och kollar lite i affärerna där....

 Titta vad man hitta under duken!!!
Den absolut godaste chokladglassen som existerar.


fredag 3 augusti 2012

LE JARDIN EXTRAORDINAIRE


Borta bra men hemma bäst brukar man säga... i sådana fall är detta mitt andra hem.

torsdag 2 augusti 2012

I HAVE FELT THIS WAY EVERY DAY AND NIGHT

Väst Gina Tricot/ Cowboyhat Original Australian Style/ Bustier Second Hand/ Skärp Åhlens/ Skor Toggi/ Shorts (ursprungsjeans Levis) av mig/

Japp, ombre färgen blev skitsnygg tycker jag! Vad tycker ni???
Känner mig sådär härligt beachigt sommarsnygg. 
Och shortsen! Vad tycker ni om dom? Gjorde dom av ett par gamla Levis som var för korta och dessutom sönder. Blev riktigt bra tycker jag själv i alla fall. 

Nu ska jag gå och lägga mig, har packat och donat heeela kvällen. Imorgon blir det uppstigning klockan 04:00 sen en snabb frukost innan jag övningskör ner till Malmö. Sen efter det bilar vi ned mot Bordeaux. Uppdaterar när vi når huset! PUSS!



tisdag 31 juli 2012

YOLO

HEJ! Imorgon får jag en ny hårfärg, spännande!
Jag har behövt det nu i ca 2 månader men har helt enkelt inte haft tid haha. Likaså bloggandet som ni kanske märkt. Men på torsdag kör jag och pappa ner till Frankrike och ca 2, 1/2 vecka senare kommer jag hem igen! Dagen efter börjar skolan och förhoppningsvis kommer bloggandet igång som vanligt då. SAKNAR MIN KLASS GALET MYCKET NU, och det ska bli så mysigt att träffa alla igen efter ett långt och händelserikt sommarlov! Kommer bild imorgon på håret och tänkte även visa ett par shorts som jag fixat ihop!

Bjuder på lite bilder från Malmö och lite annat vardagligt, Puss!

 Känns som att jag har glömt att visa upp mina fina nya "Round" från Ray Ban (köpte dom dock i början av sommaren). Känner mig som John Lennon.

 Denna väldigt goda brunch har hamnat i min mage många morgnar detta sommarlov!

 Finaste Emma har jag bara träffat några ytterst få gånger, men dom är alltid lika värdefulla!

 Åt på TGiF!

 Solade i slottsparken med min fina kusin och vänner.

 Träffade nytt folk och hade en super bra tjej-helg i Malmö!

 Hittade ett jätte mysigt EKO-café, Kafé Agnez.







Tyvärr var dock deras negerbollar inte lika goda som dom såg ut. :(