fredag 9 mars 2012

OH BABY, SAY YOU'LL REMEMBER

Jacket Saga Fox/ Shirt Weekday Vintage/ Jeans Gina Tricot/ Shoes Calvin Klein/ Earrings HM/ 
Bag HM One Edition/ Bracelet Indiska/

DREAM ROOM

Hello guys! Fredag äntligen! Ska inte gör ett skit idag, vilket känns jävligt skönt om jag får säga det själv. Har hållit på att skissa upp en ritning idag på hur mitt rum ska se ut efter att vi renoverat. Fy tusan vad jag är taggad! Hoppas bara att allt kan bli som jag har tänkt mig nu bara... 

Imorgon ska jag och Emma in till Halmstad (och jag ska shoppa MASSA!) och efter det ska vi laga mat hemma hos henne! Mysigt :D 

torsdag 8 mars 2012

MAYBE I'M IN LOVE

Jag är seriöst kär, eller är jag död och har vaknat upp i himmelen. 


Det enda negativa med den är möjligtvis att man ser ut som en tjock isbjörn... men isbjörnar är ju gulliga, so what a hell!

SO UNCOOL

Asså seriöst vad är det här? Det här är verkligen INTE okej...
Idag skulle ju jag börja cykla till skolan...

onsdag 7 mars 2012

COZY COZY

Nu kommer några av bilderna från i måndags!

Finaste klassen!
Lots of pizza c:
Pekleken!

tisdag 6 mars 2012

WHEN TWO COLORS MEET

Idag hade jag på mig denna härliga scarfs! Älskar verkligen mönstret och färgerna.
Är i alla fall hemma idag, igår hade ju klassen myskväll hemma hos Helen, och ja, det var mysigt!
Det blev massvis med pizza, gräddbullar och skitsnack! Det är så himla skönt att gå in en klass där alla är så nära varandra, sen skadar det ju inte heller att vi har de bästa mentorerna!

Vet ni vad jag fick reda på idag?? Jo, jag ska gå på en visning för L'Oréal den 21 och 24 mars!
Så himla härligt! :D
Dock är jag ju redan väldigt nöjd med min hårfärg jag har nu, men, men. Det är såå värt att byta hårfärg för det här! Förra gången jag satt hårmodell hade jag så sjukt kul! Personalen är sjukt trevlig, likaså modellerna. Och tänk då bara att få gå på en visning! WIHOO!

Scarfen är ett arv från min farmor<3/ Skinnjacka Carlings/ Linne HM/ Byxor Monki/ Skärp BOSS (fake)/ Skor Calvin Klein

måndag 5 mars 2012

MALMÖ 4 MARS

Ikväll är det klassfest, så det taggar vi till! Eller ja, "fest"... Snarare ett gäng tjejer som sitter och snackar skit och äter massvis med pizza. Och som förmodligen också kommer att leka någon töntig lek. Dansstopp ser vi fram emot. WIHOO.

Här kommer lite bilder sen igår.

Mamma ville också ta outfit-bilder! Snyggt! ;)
 Efter vi hade hämtat soffan till lägenheten gick vi och åt på Mando (favvokrogen).

söndag 4 mars 2012

WHEN THE BIRDS STOP SINGING

Jacket Carlings/ T-shirt Hard Rock Café/ Jeans Gina Tricot/ Belt Missäy/ Shoes Din Sko/ Bag HM One Edition/

BOUGER BOUGER

Min softa söndag fick hastigt ändrade planer! Så nu sticker jag ner till Malmö och fixar en jätesuperduperskönochsnygg soffa till lägenheten och äter på Mando istället! SOFT.


(Bild sen i fredags/ snodd från Emma!)

PARTY ALL NIGHT LONG

Åh, kom precis på en sak. Tror inte jag fick en enda bild på mig själv igår. Jaja. Dom andra blev inte heller så bra haha, och fick inte ens med någon bild på dansgolvet. Nu skäms jag faktiskt lite.

Jag har funderat mycket på vad jag ska göra med bloggen. OM vad den ska handla om och så, just nu "skriver" jag bara om lite allt möjligt. Är det bra att bara ha en inriktning? 
Hade egentligen velat skriva bara om mode, men samtidigt så vet jag att 1. Jag har inte tid till att ta outfitbilder varenda dag och 2. Många av de som läser min blogg just nu är alla inte jätte intresserade av just mode. Men vad tycker ni?

I och med att jag aldrig får så mycket respons från er (kanske för att jag inte är den som brukar diskutera eller provocera sådär mycket i bloggen) så är det väldigt svårt för mig att veta vad ni vill.
Det vore jätte gulligt om någon ville skriva åtminstone en grej var som ni faktiskt tycker gör bloggen intressant att läsa. Jag vet ju redan vad jag tycker är kul, och vad jag söker efter när jag läser andra bloggar.
Men vad tycker ni är intressant?


Här kommer lite bilder sen igår!