lördag 28 april 2012

PIZZA NIGHT


Jaha, det blev en hemmakväll idag med. Är väldigt glad att jag var ute och sprang en runda idag haha! Blev väldigt mycket gott nu på kvällen... hehe. Jag har även rivit väggen i mitt nya rum idag! Fy... riktigt hårt och dammigt!
Men gud så fint det kommer att bli... :)

Annars har jag bara lyssnat på massvis med fransk klassisk musik, LOVE!



fredag 27 april 2012

TOO MANY DAYS

Okej... jag sa nyss att jag INTE skulle göra detta till en fotoblogg, men kunde inte motstå att visa dessa fina bilder för er... och ja, jag måste definitivt hitta något annat att sysselsätta mig med.
Just nu går jag här hemma och blir galen känner jag. Jag försöker plugga, men det går ej, jag försöker måla, men det går inte heller. Tänk om jag har tappat greppet? Tänk om jag har låtit bli att skissa för länge nu, tänk om jag aldrig kommer kunna måla igen? (SKISSA... jaja samma sak. fast nä. )

Sen är jag mest allmänt frustrerad på allt just nu.






TEXAS OLSSON

Bläddrade igenom det nyaste numret av Vecko Revyn och hittade det fina reportaget på Sveriges 69 sexigaste män! Kan dock inte förstå hur den här mumsbiten (oj nu blev männen plötsligt sexobjekt också?) endast hamnade på en fjärde plats? Nej, han förtjänar definitivt första platsen! Åtminstone enligt mig... ;)


...eller vad säger ni? ;)

SICK

BLÖ! Usch, jag känner att min blogg har blivit "liiite" för mycket av en fotoblogg nu. Känns inte helt okej :/
Ska försöka ha lite mer outfitbilder och sådant. Det är ju det som JAG är intresserad av i alla fall. Ska bara ta och bli frisk först...


torsdag 26 april 2012

INTO OUR MEADOW, WHERE BLUEBERRIES GROW

Lite hästbilder. Ser ni hur stor Nickis mage är nu? Vilken dag som helst är det dags! :D


tisdag 24 april 2012

THERE'S ONLY A "YES"

Skjorta Monki/ Spets-bh Triumph/ Palazzopants Second Hand/ Skor Face/

Har haft en riktigt trevlig dag! Åkte till skolan (snuvig) gjorde nationella svenska och sen var dagen slut. Skönt. Mami hämtade mig och sen hemma åt man lite rester, mumsig tacos, vilken jag tycker är minst lika god alla dagar om. MMM. Efter det körde jag in till Mellbystrand och träffade Madeleine. Vi köpte lite mat och körde sen hem till hennes fina lilla stuga där hon bor och gjorde mat, snackade skit och gick en sväng nere på stranden. Det var så sjukt mysigt! Orkar tyvärr inte lägga upp bilderna ikväll för det blev så många, men de kommer ett par imorgon kan jag lova! ;) GODNATT! :*

måndag 23 april 2012

INSPO PICS

Dags för lite inspirations bilder tycker jag! Bilderna är från olika bloggar som jag följer och inspireras av för tillfället. T.ex. Masha Sedwick, Tofauti, Amanda Astor, Angelica Blick, Clara Fina Frisk, The Sartorialist, Hilda Sandström och What's trend.