fredag 29 juni 2012

SORRY GUYS

PUSSAR PÅ ER, förlåt nu blir det uppehåll tills på måndag igen, PUSS! Drar till Malmoee...



FOTBOLLS EM


Jag är nog den mest fotbolls ointresserade människa som existerar, tro mig. Men ja ändå hamnade jag på något konstigt vis i folkets park sista matchen Sverige spelade (mot frankrike), och min teori till att dom vann denna sista lyckade match är då bara för att jag kollade för en gångs skull. *HOST*.
Nu kommer alla fotbollsintresserade att mörda mig...

Hur som helst har jag kommit fram till att det är rätt så trevligt ändå att kolla på fotboll (så länge man slipper kolla på skärmen det vill säga...).


UPS I DID IT AGAIN

Fan förlåt. Detta är inte okej, jag vet, men när man väl har haft uppehåll någon dag så är det som om jag  helt enkelt inte har någon blogg längre? Förhoppningsvis eftersom att det är sommarlov, annars är det ju en vana. Nu är det bara stulen tid från solen haha! MEN, då jag nu har hunnit både att vara i malmö (ännu en vecka) och sedan i Barcelona över en långhelg så har jag ca en halv miljon bilder att visa er. Oj nu tänker ni bara Oh no, inte bildbomb igen! Men ska försöka  lägga upp lite strukturerat denna gången, från början till slutet.

Sen kan jag ju också passa på att berätta för er att jag var och permanenta håret i morse! Det blev GALET snyggt! Tycker jag åtminstone... ;)


Efterbild får ni se senare...