lördag 19 maj 2012

THE SORT OF BEAR WHO'S ALWAYS THERE

Jeans/Collage "Pooh" jacket Second Hand/ T-shirt Solid Jeans/ Belt Boss (fake)/ Jeans JC/ Shoes Converse/

Yesterdays outfit. :) Ja, dags att färga utväxten haha. Utnyttjar alltid min längd så mycket som möjligt, det är ju ingen som ser ifall jag har utväxt liksom... ;) Men nu får jag nog allt ta och färga det igen! Dessutom måste jag ju ändå färga det till modevisningen. Bara två veckor kvar nu!!! Känner pressen...
Ni har väl inte glömt att köpa biljetter till modevisningen som äger runt den 31-1 va??? Om inte så kan ni köpa HÄR! Men skynda er, biljetterna är nästan slutsålda! ;)

fredag 18 maj 2012

AT THE CLUB

Haha, älskar att jag inte har fått mig tid att lägga upp förra helgens festligheter förrän nu. Men jaja, här kommer dom!


FEELING GOOD

5 km senare... Känner mig fräsch! 


torsdag 17 maj 2012

DOUBLE UP, DENIM


Felix: Jeansjacka Second Hand/ Tröja Weekday/ Skor Converse, annat okänt. Jag: Jeansjacka Second Hand/ Sjal Lånad/ Linne Carlings/ Chinos Monki/ Skor Converse/ Jeansväst Gina Tricot/ Klocka Omega/ Mössa från Thailand/

tisdag 15 maj 2012

O'MALLEY IS HIS NAME

Nu har som sagt fölet kommit, för er som inte visste det! Vi har döpt honom till O'Malley, fråga mig inte varför. Han kände helt enkelt som en O'Malley. Tyvärr så missade jag fölningen i natten mellan lördag och söndag, men allvarligt talat är jag inte särskilt ledsen för att jag missade allt slem med moderhinnan och sånt haha... Jag är ganska äckelmagad faktiskt :(

Så vad tycker ni, är han inte söt!!!?? ;)


måndag 14 maj 2012

MC'DONALDS AND THE SWEDISH ROYALTY

Åh hjälp, ni vet inte hur mycket jag har att visa och berätta efter blogg pausen (pallade inte dra med mig datan till gbg) men jag kan väl börja med att beta av!

Idag har jag i alla fall varit på arbetsintervju på McD, trevligt, sen blev jag så sjukt sugen då jag såg att min älsklings wrap är tillbaka, så jag var bara tvungen att köpa en!

Idag hade vi även besök av kungligheter i Båstad, en helt vanlig dag alltså! Tycker dock det känns rätt hemskt att dom inte ens kan lämnas ifred på en begravning. (Så går jag själv dit där, suck...)
Vi fick i alla fall skymta kungligheterna och se på vår snygga prins, Carl Philip. Yum. Bella fick dessutom sjukt bra bilder! Någon tidning som är intresserad haha?