fredag 19 augusti 2011

MY FAVORITE BLOGGERS.

Har länge funderat på att jag skulle vilja bloggkatorisera mina favorit bloggar, så nu kommer min lista! :)
Kolla gärna allas bloggar och se ifall ni kanske tycker dom är lika bra som jag gör! :)

1. Kenza Zouiten hennes blogg


Inte bara det att hennes blogg faktiskt är väldigt rolig och inspirerande att läsa så är själva Kenza som person en riktig förebild. Den här tjejen är otroligt vacker och värkar som världens snällaste. Hon har grym koll på mode och känns väldigt jordnära, och egentligen, vem fan gillar inte Kenza? :)

2. Sanna Holmberg hennes blogg


Den här tjejen har en väldigt snygg(!) och unik stil och jag tycker själv att hon är värd att kalla modeikon. Hon tar fina bilder, och kläderna som kommer upp i bloggen är något kan man väl säga!
Vissa som har haft bilddagboken när dom var mindre kanske känner igen Sanna som Wynaut, den coola skatetjejen med dreads. Men nu har hon gått över till en lite mer blandning av pojk och flick stil.
Hur som helst, hon har stil! och läs gärna hennes blogg! :)

3. Gina Dirawi hennes blogg





Anagina är ju så jävla gryyym! Hahah dör typ alltid av hennes video inlägg, kan sitta på youtube och bara kolla klipp efter klipp i timmar.. Nej om ni inte läser hennes blogg tycker jag definitivt att ni ska börja med det! :)


4. Ellinor Jansson hennes blogg

Ellinor visar upp teckningar som hon ritat själv, grejer hon får inspiration ifrån och skriver även om sin vardag. En kul och intressant blogg helt enkelt! Särskilt ifall man vill lära sig rita, då hon visar upp både tutorials och lite annat smått och gott som kan hjälpa dig att hitta knepen till att få fram den fina skuggan osv. En söt tjej med ambitioner! :)

5. Linnea & Alexandra deras blogg


Det här är två härliga tjejer från Göteborg som uppdaterar inlägg var och en för sig i deras blogg ( för det mesta ).
Bloggen är mest dagbok, men även lite modeinspiration här med. Rolig blogg att läsa helt enkelt! :)

6. Rebecca  hennes blogg


Bexury skriver om lite allt möjligt, underhållande och trevligt att läsa om. Good stuff! :)

7. Cajsa hennes blogg


Cajsa är en tjej som nyss har tagit studenten. Nu har hon fått jobb i Florida och i bloggen följer man hennes vardag som au pair :) Intressant för folk som undrar hur det är att jobba som au pair och se hur svårt det faktiskt kan va att flytta ifrån allt och alla! Följ hennes resa i Florida! :)








1 kommentar:

Hej kära bloggläsare! Vad gulligt att du vill lämna en kommentar! c:
Puss! / Peah